Best answer

Zapier is "unable to load choices" from JotForm

  • 21 May 2021
  • 7 replies
  • 1299 views

 Hey,

i got some Mails from Zapier “There’s a problem with one of your Zaps”.

I checked my account and the problem was with all my “JotForm-Zaps”.

 

Zapier says it has “trouble loading form data” - What’s the problem here, can anyone help?

I Changed the password of the JotForm account but i logged in in Zapier again with the new log in data. Please help!

 

I already deleted the Zaps und my JotForm Connection and wanted to build it new, but i think there is a general problem with the JotForm connection.

 

icon

Best answer by Troy Tessalone 21 May 2021, 21:50

View original

This post has been closed for comments. Please create a new post if you need help or have a question about this topic.

7 replies

Userlevel 7
Badge +14

Hi @kevineskandary 

JotForm’s Status page doesn’t shown any recent issues: https://status.jotform.com/

Check your app connections here: https://zapier.com/app/connections

If you still need assistance, you can open a ticket with Zapier Support here: https://zapier.com/app/get-help

Thanks! 

Test is successful, so i contacted the Support!

Hey,

 

I’m having the same issue, logged into Jotform fine, but it won’t pull through my form data. All connections tested OK, i’ve rebuilt the zap and still won’t find the form or the submission.. any suggestions? 

 

Thanks, Ellie

 

Userlevel 7
Badge +11

Hey @kevineskandary and @Ellie76,

We sometimes see those errors when the connected JotForm account is in EU Safe mode or has HIPAA compliance enabled.

We have a help guide that has more information on how to resolve this type of issue here: JotForm values are missing or incorrect

I hope that helps! :)

Hey Sam, thanks, I made sure the Hipaa and data centre boxes were left as no when i set this up. I had a good look through the help centre already but couldn’t get to the bottom of this and why its not pulling forms through.. :(

Also that link is broken?

Userlevel 7
Badge +11

Hey @Ellie76, thanks for letting me know, I’ve updated that link in my previous post now! :)

Do you have “Encrypt Form Data” setting disabled in JotForm as well?

If so and it’s still not working, then I’d recommend getting in touch with our Zapier Support team so that they can take a closer look at the Zap. They’re able to dig into your Zaps and our detailed logs to better troubleshoot this with you. The best way to contact them is from the Get Help form here: https://zapier.com/app/get-help