Best answer

Issue with Zoho CRM: Problem updating Node. - Disallowed selected_api.

  • 1 April 2020
  • 2 replies
  • 149 views

Userlevel 2

Greetings Zapier Community, I hope you are doing great.

We have been using Zapier at the company that I work for a few years and I think is the first time I have an strange issue with one of our Zaps! :sweat:

 

I’m trying to make a simple Zap that connects Zoho CRM and MailChimp. The trigger is when a contact is updated in the CRM that should trigger an action at MailChimp to send them an Email. In any case I’m getting an error message even before I choose my Zoho CRM account!

 

At the moment I select Zoho CRM as my first App, I inmeditly get an error message before even selecting the trigger type:

Problem updating Node. - Disallowed selected_api.

 

The same error message from the following two posts, although one of them had a solution which was to disable AdBlocker, that didn’t work for me. I even tried in four different browsers and I still got the error:

Problem creating Node. - Disallowed selected_api.

Troubles connecting Hubspot and Pipedrive

 

 

If I check the console it throws this error:

 

And finally, I don't know if this has anything to do with this:

Noticed yesterday that our current plan has become legacy. :shrug:

I would appreciate any guidance or help on this topic, I haven’t directly contacted support yet.

 

I wish you a great week, many thanks again. Regards, Javier Sánchez

icon

Best answer by Danvers 2 April 2020, 11:45

Hi @Javier Sanchez I’m sorry that you ran ito this trouble and thanks for including so much helpful detail!

I can see that Zoho CRM updated their app integration from v26 to v27 yesterday, which is most likely causing the issue - it can take 24 hours before the new version is selectable and the old one is ‘cleared’. 


Are you still seeing this issue today?

View original

This topic has been closed for comments

2 replies

Userlevel 7
Badge +11

Hi @Javier Sanchez I’m sorry that you ran ito this trouble and thanks for including so much helpful detail!

I can see that Zoho CRM updated their app integration from v26 to v27 yesterday, which is most likely causing the issue - it can take 24 hours before the new version is selectable and the old one is ‘cleared’. 


Are you still seeing this issue today?

Userlevel 2

Hi @Javier Sanchez I’m sorry that you ran ito this trouble and thanks for including so much helpful detail!

I can see that Zoho CRM updated their app integration from v26 to v27 yesterday, which is most likely causing the issue - it can take 24 hours before the new version is selectable and the old one is ‘cleared’. 


Are you still seeing this issue today?

 

Hi! thanks for the quick reply. Indeed I believe that was the issue, my zap is working correctly right now! :thumbsup:

 

Thanks again for the quick clarification, I was in a hurry!

 

I hope you have a great day. Regards.