Question

Zapier Interfaces error: Uh oh, something went wrong. «r103ka0» With a different error code each time.

  • 18 October 2023
  • 7 replies
  • 230 views

I keep getting an error on all of my Zapier Interfaces form components. 
When trying to navigate to a page with a form component I get this error at the top of the screen
 

Uh oh, something went wrong.

«r103ka0»
With a different error code each time.

The form component shows 
“Something is amiss
This component is not configured appropriately.”

But any other type of component is working on the same page.


7 replies

same here!

Userlevel 7
Badge +14

Hi @Kyle VanBibber and @garon.jinlongyu 

You can try submitting a ticket here: https://eap.zapier.app/interfaces

I met the same issue as as well!

Hi @Kyle VanBibber and @garon.jinlongyu 

You can try submitting a ticket here: https://eap.zapier.app/interfaces

Hi Troy,

The ticket link is shows the same error, I guess Zapier currently has some issue with their interface.

Userlevel 7
Badge +6

Hi friends,

Are you still seeing the error when navigating though Interfaces?

Please let me know. Thanks! 

I’ve get the same error message and sometimes 504 error and missing styling in embedded interface in my site.

Good syle:

 

Bad styling

 

Userlevel 7
Badge +6

Hi @EpoxHUN,

I’d recommend reaching out to our Interfaces Team regarding this issue. They can dig deeper and determine the cause of the issue you’re experiencing.

You can reach our Interfaces Team here: https://eap.zapier.app/interfaces

Hopefully, this helps.

Reply