Question

First name field in email list is not being populated when using Zapier

  • 14 February 2024
  • 8 replies
  • 41 views

Userlevel 1

Hi

I have a Zap between checkout and e-mail list (Builderall).
Everything works fine, except the first name field [VOORNAAM] is not being populated when using Zapier.
So first name field is left blanc.

I have it as a custom field because Billing Contact Firstname is not Name in my e-mail list but VOORNAAM.


Can anyone help?
Thanks!
Tanja

 

 


8 replies

Userlevel 7
Badge +14

Hi @TanjaH 

Can you show full screenshots for the Custom Fields in the Zap step? (e.g. added controls on the right and field descriptions)

 

Userlevel 1

Hi @Troy Tessalone 

Thanks for your response.

Here’s a quick screenplay of how it looks.

https://www.dropbox.com/scl/fi/l94ku3plfv6cqelm69nso/voornaam-niet-gepropageerd.mov?rlkey=tn4h8l92sw2txne41jsraf5qi&dl=0

Thanks for your help!

Tanja

Userlevel 7
Badge +14

@TanjaH 

Can you post screenshots with how the Zap step is configured in EDIT mode? (Video was from VIEW mode.)

Userlevel 1

I’m so sorry, Troy, I don’t know what you mean.

I don’t see any other option than ‘edit the zap’.  That’s what I did.

Sorry :(

Userlevel 7
Badge +14

@TanjaH 

Click the [Edit Zap] button at the top right, then click on a Zap step to see the configuration of the Zap step in EDIT mode.

 

Userlevel 7
Badge +6

Hi @TanjaH,

I just came across your post here and wanted to check in here to see how you’re getting on. Are you still running into the same issue here? If so, please let us know and we’re happy to assist further.

Thanks!

Userlevel 1

O how nice of you, ken.a!

The issue seems to be resolved. 🙏🏻 So far so good! 🎉

Thanks for asking!
 

Tanja

Userlevel 7
Badge +6

That’s amazing news @TanjaH! Thank you for looping back with an update here!

If you have any other questions, please don’t hesitate to reach out to the Community. We’re always happy to help! 🤗

Reply