Best answer

Sample data not showing in Zap Editor

  • 4 June 2021
  • 4 replies
  • 299 views

Data are lost/gone whenever I go to next/test step. I have to put it again and again until it stays. Already did some basic troubleshooting like clearing cache, restarting, etc. This occurs to any account I use. Is there any fix with this?

https://cdn.zapier.com/storage/photos/ea765e37754eaae7f67bf2b9aa7d4d5a.png

 

 

icon

Best answer by william 14 July 2021, 02:05

View original

This post has been closed for comments. Please create a new post if you need help or have a question about this topic.

4 replies

Userlevel 7
Badge +14

Hi @Brandon Dovetail Mktg 

Zapier was having an incident today that may have coincided with your issue: https://status.zapier.com/#incidents-list

 

Are you still having this issue in the Zap Editor?

We are still experiencing the issue. Please watch the video below:

https://www.loom.com/share/e262cbde01514b6282269d87ef5dfaf1

Userlevel 7
Badge +14

@Brandon Dovetail Mktg 

Try using a different browser?

Otherwise, probably best to open a ticket with Zapier Support here: https://zapier.com/app/get-help

 

Userlevel 3
Badge +6

Hey @Brandon Dovetail Mktg, I hope you’re doing well!

Were you able to get this resolved, or can we still help out?

If you’re seeing this trouble continue and you’ve tried testing on a different browser, different device, and a different network reach out to support here: https://zapier.com/app/get-help

Typically issues like this where data doesn’t save from one step to the next will be related to a local issue. The browser will cache data for the zap editor and then send us a request to update what we have saved. If a network or device issue prevents that data from being sent to us, you’ll see the data in your browser until the step is reloaded. At that point, the browser pulls the data from our server which will overwrite the cache.