Question

My code isn't sending my JSON file over.

  • 5 April 2023
  • 1 reply
  • 57 views

I am working on a Zap through the CLI that will send data to an external api from any existing form on Zapier. I have this so far: 

 

const createDoc = async (z, bundle) => {
const data ={
tenant: bundle.inputData.tenant,
first_name: 'Dave',
middle_initial: '',
last_name: 'Cedrone',
email: 'email@email.com',
phone_numbers: [{
number: '(555) 555-3490',
type: 'mobile'
}],
origin: 'Website',
business_type: 'Personal',
business_name: '',
country_code: 'US',
lob: 'Auto',
payment_type: '',
lead_format: "json",
data: {
Version: 8.0
}

}



const urldes = `<myapi.com>?X-API-Key=${bundle.inputData.API_Key}`
const options = {
method: 'POST',
url: urldes,
body: JSON.stringify(data),
"Content-Type": "application/json"
};

const response = await z.request(options);

if (response.status !== 200) {
throw new z.errors.Error(
`Unexpected status code ${response.status}`,

response.status
);

}
return response.json;
};



module.exports = {
key: 'doc',
noun: 'Document',
display: {
label: 'Link Form Fields to Leads',
description: 'This will link the fields of your form to the Leads.'
},
operation: {
inputFields: [
{key: 'API_Key', label:'API Key', required: true},
{key: 'tenant', label:'Tenant ID', required: true},
],
perform: createDoc,

}
};

 

It seems to connect except it doesn’t send any data from the JSON I have here.  I’ve tried it without the quotes, with double quotes, and everything else I can think of.  I get a 400 error that nothing was sent over.  


This post has been closed for comments. Please create a new post if you need help or have a question about this topic.

1 reply

I got this to work. I wasn’t including the headers.