Best answer

Unable to connect facebook account to Zap

  • 19 March 2020
  • 6 replies
  • 196 views

Userlevel 2

Hi,

Since yesterday, I have not been able to connect any of my Facebook account to my zaps.

The weird thing is, the zaps that are already turned on are still running and posting to Facebook just fine. But the zap I accidentally turned off to switch the Facebook account cannot be turned on again because the Facebook account just won’t connect.
When I click on the “connect here”, a new window open and close in like 2-3 seconds, and for a brief second, it shows the account was connected, but then it immediately switch back to the screenshot below.

Anyone else experiencing similar issue?

 

icon

Best answer by Danvers 27 March 2020, 17:25

Hi folks! So that we can better keep track of this issue in the Community, I’m going to close this thread and ask anyone with the same problem connect to Facebook Groups to add a reply in this post

 

@brianf you mentioned that you were having an issue with Facebook Pages, are you getting either an error that says ‘Unsupported Get request’ or ‘(#100) Page Public Metadata Access requires either app secret proof or an app token’ If so, please could you let us know by replying to this post. If it’s a different error message, could I trouble you to please create a new question with the details of the error (what it says, where you’re seeing it, etc) so that we can more easily help you to get to the bottom of things. 

 

Thank you!

View original

This post has been closed for comments. Please create a new post if you need help or have a question about this topic.

6 replies

I’ve got the exact same issue :(

Userlevel 2

It’s been 4 days and the problem still haven’t been resolved :( 

Userlevel 1

we need update to this matter zapier

Userlevel 7
Badge +11

Hi everyone! I’m really sorry for the delay in getting back to you on this. 

 

We currently have a known issue connecting to Facebook Groups, I’m sorry about that. Sometimes it looks like this, where you reconnect and it immediately tells you that you need to do it again, and sometimes you’ll see the error message: ‘Missing protocol/schema, make sure your URL has "http://" or "https://" at the beginning`’

 

We’re working on it as a high priority and I’ve added you all (@chimbinh, @Diana and @jls) to the issue report. This helps us to keep track of how many users are affected and also means that you’ll get an email when we have an update. 

I’ve been having an issue with Facebook Pages for a few days as well.

Userlevel 7
Badge +11

Hi folks! So that we can better keep track of this issue in the Community, I’m going to close this thread and ask anyone with the same problem connect to Facebook Groups to add a reply in this post

 

@brianf you mentioned that you were having an issue with Facebook Pages, are you getting either an error that says ‘Unsupported Get request’ or ‘(#100) Page Public Metadata Access requires either app secret proof or an app token’ If so, please could you let us know by replying to this post. If it’s a different error message, could I trouble you to please create a new question with the details of the error (what it says, where you’re seeing it, etc) so that we can more easily help you to get to the bottom of things. 

 

Thank you!