Best answer

Devops connection is throwing "Client secret is expired.".

  • 11 September 2020
  • 57 replies
  • 2029 views

Userlevel 2

Hi,

 

 We been using a zap to connect devops but from last two days we are getting an error. 

  Here is what we are getting when we try to reconnect. The app returned "Client secret is expired.".

I am not sure where we need to update this. 

icon

Best answer by Liz_Roberts 14 October 2020, 14:41

Hi All,

It appears that this issue has been fixed! If you are still encountering any issues, you may need to contact our Support team so that they can assist!

View original

This topic has been closed for comments

57 replies

Userlevel 7
Badge +7

Hi All,

It appears that this issue has been fixed! If you are still encountering any issues, you may need to contact our Support team so that they can assist!

Hi I tried to log in again with Azure DevOps account and I get the following error. 

 

Userlevel 1

I can confirm this is working again.  Thanks!!

Userlevel 7
Badge +11

Hi everyone! We’ve received the following message from the team working to resolve this with Azure Dev Ops. The short version is that, as @lumed  said, it should be working now. 

Here’s the message from our team:

We've worked with the Azure Dev Ops team to identify the issues with connecting / maintaining a connection from Azure DevOps to Zapier. They've recently written in to let us know that they have taken steps to resolve these errors.

I hope you can give this another try soon. If you do happen to encounter this issue again (or any other issue!), please let our team know so we can work to resolve it.

@Danvers and all others following this thread, Microsoft just released a fix as indicated in this : https://developercommunity.visualstudio.com/content/problem/1182247/zapier-azure-devops-integration-not-able-to-connec.html

On my side, it’s now now finally fully functional (after a month down...)

Userlevel 1

While I prefer to see the actual problem solved, I did manage to set up a workaround that does exactly what my old zaps, using the Azure DevOps (AD) connector did.

The connector relies on setting up web hooks in the AD projects. Creating these hooks manually is however easily done under the AD project settings in the console (Project settings → General → service hooks)

Simply create a zap starting from a Zapier web hook that accepts a POST request. Use the Zapier hook URL to configure one or more web hooks in an AD project, and then complete the zap with the remaining logic from the faulty zap.

@Danvers Still no news on this ?

We are still in the same situation as well.  

I have been following the Microsoft board as well:  https://developercommunity.visualstudio.com/comments/1208270/view.html

Looks like @Zapier  needs to try to set the keys on their end.

 

Can we get an update?

 

thanks

I’m having this issue too. 

@Danvers

Hi,

Still nothing new ? It looks like it’s on Zapier side now.

Are you even doing something ?

Looking forward to a fix

Thank you

@Zapier The lack of communication, ownership, and resolution is startling. As a company who recently deployed Zapier Teams, got one significant integration live, and was looking to expand our Zapier use to Azure DevOps, we are reevaluating our entire strategy. 

Userlevel 2

This is the response 5 days ago in the Microsoft support forums:
https://developercommunity.visualstudio.com/solutions/1199272/view.html
We've renewed the client secret for the app. As MSFT doesn't have access to Zapier's config, we need Zapier or whoever maintains the app config in Zapier to fetch the secret and update the app. Who can help us with that?

Can we have an update on the status of this problem from the Zapier side? It appears that the Azure DevOps app from the Zapier side needs to get re-published. Is there some misunderstanding about who owns the integration? 
-Thank you

We have the same issue.  Is there a resolution yet as this is really starting to hit us?  Our Zapier contract is about to expire and unless this is fixed it is no point renewing.

 

Darren

Userlevel 1

Microsoft has replied on their end.  Here is what they said in the Microsoft Community board.

https://developercommunity.visualstudio.com/solutions/1199272/view.html

So the next move is Zapier it looks like.

I’m also having this issue.  Can you add me to the notification list please?

Can you add me to the notification list, having the same problem with Azure DevOps integration.

Hi,

I’m having the issue as well. This is blocking.

Any planned date on a fix ?

Have MS and Zapier managed to speak to each other ? (cf Enufacas comment here above)

Thanks

Thank you @Danvers for letting us know.

Userlevel 7
Badge +11

Hi @Alfranklino 

I’m afraid we don’t offer discounts for such occurrences. We do work with our App Partners to ensure that issues with integrations that may come up are resolved as quickly as possible.

@Alfranklino@MartinTremblay@Gshell and @wikky I’ve added you all to the list of affected users. 

 

@Gshell I’m sorry that this is preventing you from making the most of your trial with Zapier. When this is resolved, if you contact the Support Team they’ll be able to give you some more time to try out Zapier. 

 

Hello @Gshell,

Thank you for your reply. I do not know if the issue only affects the users who are having trial accounts, but just in case, we are not in a trial period, and we are experiencing the same issue. Is the Support Team going to do something for those who purchased one of the Zapier paid plans?

Userlevel 7
Badge +11

@Enufacas Thanks for the heads up on the thread in the Miscrosoft forum, I’ve added this to the issue report that we have. 

The Microsoft Azure team that own and maintain the Zapier integration but we’ll do our upmost to help them to get this resolved. 

Userlevel 7
Badge +11

@Alfranklino@MartinTremblay@Gshell and @wikky I’ve added you all to the list of affected users. 

 

@Gshell I’m sorry that this is preventing you from making the most of your trial with Zapier. When this is resolved, if you contact the Support Team they’ll be able to give you some more time to try out Zapier. 

 

Hello there we are experiencing the same issue. Could you please let me know when it will be fixed?

Userlevel 2

@Danvers just an FYI looks like there is some traction from Microsoft’s side on this they are asking for some help from the Zapier side now. https://developercommunity.visualstudio.com/solutions/1199272/view.html

I have the same issue.  I signed up for a trial specifically to test this connection before signing up, so now my trial is essentially useless until this is fixed.