Question

MS Teams apps - trouble with account connection

  • 23 September 2020
  • 49 replies
  • 923 views

Userlevel 1

I am having this issue as well for a new MS Team connection.  I cannot load the “Team” despite having the account connection set up WITHIN MS teams and connected back to Zapier. The full error message is:

We’re having trouble loading 'Team' data

An owner must install the Zapier app from the Teams store in your team to use this feature. Then reconnect your Microsoft account in Zapier.

If I go into the MS Team itself it will tell me the Zapier app/bot is installed.

Thanks!


49 replies

Userlevel 2

I just got it working over here. This may help some of you.  I had the Zapier App installed for myself but not for my Team.  So I could go to my Zapier App from my app list, partially configure a Zap but never access team data such as a Channel for example. You need to go to the Teams list tab, choose the team where you want to install the Zapier app, click on the 3 dot menu to the right, and then Manage Team, Then go to the Apps tab. Make sure Zapier is there. If it isn’t, install it from that location.  Then make sure you reconnect to Teams account in Zapier (this step is key).

Userlevel 7
Badge +10

I’ve added all of the following people to the affected users list: @christophebe @LoRezz1138 @soarhevn @KKrpata @jblom. You will all be notified when this has been resolved.

So sorry for the inconvenience, and thanks for your patience as we work to resolve this.

Userlevel 7
Badge +8

@Kat - I do not have a time frame or update to provide. As mentioned, we will reach back out to you directly once we do. I’m sorry I’m not more helpful here!

I’ve added you both to the bug report. @Cooper and @chrishill 

Userlevel 1

@Nicou @LDonn @cchamlee @palladium - I’ve added you all onto the impacted users list. You’ll receive an update from us as soon as we have one to share. Thank you!

i’ve actually got it working now - thank you!

Userlevel 1

I just got it working over here. This may help some of you.  I had the Zapier App installed for myself but not for my Team.  So I could go to my Zapier App from my app list, partially configure a Zap but never access team data such as a Channel for example. You need to go to the Teams list tab, choose the team where you want to install the Zapier app, click on the 3 dot menu to the right, and then Manage Team, Then go to the Apps tab. Make sure Zapier is there. If it isn’t, install it from that location.  Then make sure you reconnect to Teams account in Zapier (this step is key).

This worked for me. Install Zapier app for a specific team before connecting through Zapier.

Userlevel 7
Badge +11

Hi @JeremySTL, I hope you don’t mind that I moved this to a new post, it looks like it’s a different issue to the one that you originally replied to. 

 

I think that this is related to a bug that we’re currently seeing with the MS Teams integration, but I’m going to pass you to the Support team so that they can take a closer look for you to confirm that. Someone will be in touch via email as soon as possible. 

Userlevel 7
Badge +8

Hello @Kat and @Zap_enthusiast - I’ve gone and added you both to the bug report. We’ll contact you directly as soon as we have an update to share. Thanks!

Userlevel 1

@JeffST this makes sense I suppose. I was working with support and neither of us made a change and it all of a sudden started working.

Userlevel 7
Badge +6

Sorry you’re running into this also @LukaBazooka ! Adding you as an impacted user so that you will be notified with any updates. 

Userlevel 1

Hi, i have followed@chrishill advices and it works 
Not intantly but now it’s solved

 

I have the same issue, I tried to reconnect my Teams app, but still get this error message.

Userlevel 7
Badge +8

@Nicou @LDonn @cchamlee @palladium - I’ve added you all onto the impacted users list. You’ll receive an update from us as soon as we have one to share. Thank you!

We can't load channels from teams either, any updates on this issue?

**We’re having trouble loading ‘Channel’ data

**We’re having trouble loading ‘Channel’ data (throttled)

I am having the same issue

same issue, please add me to the list.

 

thanks

 

Userlevel 7
Badge +6

@sarahcv @MHillyer @LDonn you all have been added as impacted users. @chrishill I don’t see an update outside of the team working on this but when there is one to report you will receive notification via email. I’m sorry I don’t have more information at this point!

Userlevel 7
Badge +11

@Craig70 I’ve added you as an affected user on this issue, which means that we’ll send you an update when we’ve been able to confirm that the issue is fixed. Thanks!

I get same error:

 

An owner must install the Zapier app from the Teams store in your team to use this feature. Then reconnect your Microsoft account in Zapier.

I added the app and reconnected already

I’m getting the same error message in both Zapier and when I try to create the zap within Teams.

I guess this issue persists, can we get an update ?? 

When will this be fixed, quite annoying that this is still not working.

Userlevel 1

Hi @JeremySTL, I hope you don’t mind that I moved this to a new post, it looks like it’s a different issue to the one that you originally replied to. 

 

I think that this is related to a bug that we’re currently seeing with the MS Teams integration, but I’m going to pass you to the Support team so that they can take a closer look for you to confirm that. Someone will be in touch via email as soon as possible. 

Not at all - thanks and I look forward to reviewing with support!

Hello @Kat and @Zap_enthusiast - I’ve gone and added you both to the bug report. We’ll contact you directly as soon as we have an update to share. Thanks!

Hi @steph.n, any idea what the time frame is on this? Is it actively being worked on or is it in a very long queue and unlikely to be resolved soon? Thanks 

I have the issue as well

Hello @steph.n : running into the same issue too.. Do you have any news about it? Thanks 

I’m having the same issues as described above.

thank you!

Reply